LICHT is LEVEN.nl start lichtblog

Licht is Leven start onafhankelijk lichtblog!

onafhankelijke informatie over LICHT: lichtkwaliteit, lichtadvies, lichtarchitectuur, dag- & kunstlicht, lichtbeleving, licht & gezondheid, lichtkunst, verlichting…

als start een schitterend filmpje van timespace studio. bijzondere manier om Licht is Leven te laten zien!

de komende tijd meer nieuws. ook via facebook/twitter/linkedin (lichtisleven). een veelzijdige manier om te informeren over de dynamiek en het belang van licht. hoe beter het licht, hoe beter het leven. voor iedereen en alles op aarde. de basis van het leven ligt bij het zonlicht. alles wordt direct en indirect gevoed door de zon. en als het buiten donker is, gaat het leven door, vanuit het ritme van de natuur. het bioritme. dat is ook de basis voor hoe wij als mensen functioneren. goed licht heeft grote invloed op ons bioritme en daarmee direct op onze gezondheid, ons welzijn en welbevinden.

van kinds af aan ben ik met licht bezig. vanuit sensitiviteit en vormgeving. licht is mijn passie. de laatste jaren ben ik als onafhankelijk lichtadviseur (lichtinvorm.nl) bezig onze ruimten beter te verlichten. of het nou gaat om woonhuizen, kantoren, scholen, restaurants en hotels, winkels, tuinen, openbare ruimtes, enz.; overal speelt licht een hoofdrol.

 

de afgelopen 15 jaar ben ik erachter gekomen dat mensen een eenzijdig beeld over licht te horen, zien en lezen krijgen. ik ga proberen met deze lichtblog eerlijke en zinvolle informatie over licht te geven.

zonnige groet,

Bart Froeling

p.s. of dit de juiste layout is weet ik nog niet. informatie en feedback zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s