Lighting Bubble

1 van de prijswinnende ontwerpen op de Light & Building beurs is de Big Bubble van de Nederlandse ontwerper Alex de Witte. Zijn ontwerp, voor het eerst gespot op de designbeurs in juni 2013 in Zaandam, is inmiddels in productie genomen en werd in Frankfurt in meerdere kleuren getoond. Een mondgeblazen glazen bubbel. Schitterend ontwerp!

lichtisleven frankfurt light-building 2014 (102)lichtisleven frankfurt light-building 2014 (105)

 

Eveneens vanNederlandse makelij een daadwerkelijke zeepbel. Een ingenieus en speels ontwerp. Uit een Led-tube komt een zeepbel geblazen die verandert van vorm en grootte en door het licht wat er in schijnt, ook nog een dynamisch gekleurd licht geeft. Subtiel en Lichtkunst. De zeep kun je overigens bijvullen.

lichtisleven frankfurt light-building 2014 (1038)lichtisleven frankfurt light-building 2014 (1039)lichtisleven frankfurt light-building 2014 (1040)lichtisleven frankfurt light-building 2014 (1041)

 

Dezelfde fabrikant heeft ook nog een alternatief op de gewone peertjes in de vorm van een zachte rubberen lamp met eraan vast een gewone E27 fitting. Kant en klaar.

lichtisleven frankfurt light-building 2014 (1037)

 

Voor meer informatie over deze ontwerpen: info@lichtisleven.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s