Hemelse Zomer anno 2016

De afgelopen week was ik net als veel Nederlanders in de gelukkige omstandigheid op vakantie te kunnen gaan. Het buitenland met vreemde taal heeft daarbij onze voorkeur omdat je daarbij sneller het vakantiegevoel hebt dan als je in Nederland blijft. Onze vakantie bracht ons naar de Harz en Berlijn. Niet echt ver weg, maar wel met de prachtige groene mini-bergen en mini-canyons in combinatie met de creatieve energie in Berlijn een echte aanrader.

Ik zal jullie de vakantiekiekjes besparen, maar wil graag de verschillende luchten delen die ik spontaan gefotografeerd heb, al dan niet met kerken, vakwerkhuizen e.a. monumentale bezienswaardigheden erop.

Niet omdat ze zo bijzonder zijn, maar als je ze naast elkaar zet, lijkt het net of we heel lang weg geweest zijn. Dat maakt de vakantie een verlichte periode en dat licht hoop ik hier een beetje over te kunnen brengen.

Wel geestig is dat de strak blauwe lucht pas in Nederland weer kwam.

 

Hopelijk hebben jullie allemaal de kans gehad naar buiten te gaan in meer weer en minder weer. Het lome vakantiegevoel in het andere levensritme gevierd te hebben. Daar heb je niet altijd de zon voor nodig maar wel licht. Lang leve de vakantie…

En dan straks weer lekker aan het werk en hele dagen met licht bezig zijn 🙂

p.s. en toen was daar opeens mijn eigen vakantie t-shirt print… BF island Vacation!

 

zonnige vakantiegroet,

Bart Froeling

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s